El cicle de sopars de l’Any Xammar “Anècdotes havent sopat”, comença el 30 de novembre

Anèctodes havent sopatPromogut per les àrees de Comerç i de Cultura de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, i amb el suport de gran part dels restaurants del municipi, el proper dissabte 30 de novembre s’iniciarà el cicle sopars “xammarians” titulat Anècdotes havent sopat, una iniciativa inclosa en la celebració de l’Any Xammar.Aquests àpats es faran un cop al mes a un restaurant diferent, el qual elaborarà un menú especial per a l’ocasió, i comptarà amb una sobretaula dramatitzada que transportarà als comensals al món d’Eugeni Xammar amb bon menjar i bona companyia.

El primer sopar es farà a partir de dos quarts de nou del vespre al restaurant de Can Camp (carrer del Club s/n), el qual ha elaborat un menú integrat pels següents plats: coca d’escalivada amb allet, brandada de bacallà amb pinyons i torradetes, botifarra esparracada amb rossinyols i camagrocs, crema catalana, vi, aigua, pa i cafè.

La sobretaula dramatitzada anirà a càrrec de Jep Barceló (narrador) i de Francesc Membrives (acordió).

El preu del sopar, amb espectacle inclòs, és de 20€, i les reserves es poden fer a l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès (93 843 25 01) o bé al propi restaurant Can Camp (93 843 11 50)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *