Presentació de Vallesos a l’Ametlla, amb una carpeta dedicada a Eugeni Xammar

VallesosInclosa en el cicle d’actes de l’Any Xammar que organitza l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, el proper divendres 22 de novembre es presentarà el sisè número del llibre-revista Vallesos, que incorpora un dossier dedicat a l’eminent periodista ametllatà Eugeni Xammar, en el 125è aniversari del seu naixement.L’acte tindrà lloc a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal Josep Badia i Moret, a les vuit del vespre, i comptarà amb la participació d’algunes de les persones que hi recorden Xammar, com ara Pere GiolLourdes TanyàJordi PuigGenís Tura o Albert Benzekry, així com de l’alcalde de l’Ametlla del Vallès Andreu González. Un Vallesos ric en contingut Al marge del dossier sobre Eugeni Xammar, el Vallesos també compta amb una carpeta central sobre Pobles que van ser, al Vallès, així com un conte de la veïna de l’Ametlla Isabel-Clara Simó, una entrevista a fons al periodista molletà Jaume Barberà, i presenta perfils de vallesans com ara Jaume Arnella, Neus Ballús, Nuria Albó, Pol Amat, Jordi Margarit, Xavier Oriach, Jaume Farré o marta Carrasco, entre d’altres.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *