L’Any Xammar es trasllada a El Born Centre Cultural

Any XammarDesprés de la seva presentació, i de la conferència d’en Quim Torra pronunciada en el marc de les Tertúlies Literàries a la Masia de Can Draper, l’Any Xammar es trasllada a El Born Centre Cultural.

Així les coses, el proper dissabte 9 de novembre a partir de les 12h, la Sala Moragues d’El Born Centre Cultural acollirà la conversa entre l’escriptor Amadeu Cuito i el propi Quim Torra, els quals parlaran sobre Xammar. A més, es tornarà a projectar el documental Eugeni Xammar, la ploma silenciada.

Dies més tard, dijous 28 de novembre al mateix indret i a les 21h, la companyia Pristins Fivallers farà una lectura dramatitzada del llibre Seixanta anys d’anar pel món.

Altres activitats a l’Ametlla

Divendres 22 de novembre, a les 20h a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal Josep Badia i Moret, es farà la presentació del número 6 del llibre-revista Vallesos, la qual dedica un extens dossier a la figura d’Eugeni Xammar.

Dissabte 30 de novembre, a les 20,30h, s’estrenarà a l’Ametlla el cicle de sopars “xammarians”, una iniciativa de les àrees de Cultura i de Comerç de l’Ajuntament que, amb la complicitat de gran part dels restaurants del municipi i sota el títol “Anècdotes havent sopat”, s’organitzarà un cop al mes.

El primer d’aquests sopars es farà al restaurant Can Camp, el qual elaborarà un menú especial de 20€ per a l’ocasió. A més, havent sopat, es comptarà amb l’actuació d’en Jep Barceló (narrador) i d’en Francesc Membrives. Les reserves es poden fer a l’Ajuntament (93 843 25 01) o bé al propi restaurant (93 843 11 50).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *