L’Any Xammar, present a Vilafranca del Penedès

Any Xammar a Vilafranca del Penedès

Any Xammar a Vilafranca del Penedès

El passat 7 d’abril l’Any Xammar es va traslladar a Vilafranca del Penedès, amb una conferència organitzada per la Comissió Onze de Setembre de la comarca del Penedès titulada “Periodisme i país. El fil de Xammar”. Aquesta, va ser pronunciada per Quim Torra, editor d’Acontravent, director del Born Centre Cultural i Comissari de l’Any Xammar, i per en David Fernàndez, periodista, editor de La Directa i diputat al Parlament de Catalunya per la CUP.

Ambdós ponents varen fer una anàlisi del moment actual dels mitjans de comunicació i del paper que hauria de tenir el periodisme en el procés sobiranista, tot prenent la figura de Xammar com a model i fil conductor.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *