L’Ametlla del Vallès i l’Any Xammar, presents al XV Congreso de Periodismo Digital

Projecció del documental "Eugeni Xammar, la ploma silenciada"

Projecció del documental “Eugeni Xammar, la ploma silenciada”

L’Asociación de Periodistas de Aragón organitza els dies 10, 11 i 12 de març el XV Congreso de Periodismo Digital a Osca, congrés en el qual hi serà present l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès representat pel seu regidor de Comunicació, Pep Moret, amb motiu de la projecció del documental “Eugeni Xammar, la ploma silenciada”, elaborat per Sabemcom i produït pel Consistori dins la celebració de l’Any Xammar.

Aquest documental es presentarà juntament amb altres dos: “Huellas que no callan”, que versa sobre la lluita de les dones contra la violència, i “Manuel Chaves Nogales, el hombre que estaba allí”, finalista dels premis Goya al millor curtmetratge documental.

Un altre dels actes destacats del congrés serà la conversa entre el periodista de The New Yorker, Jon Lee Anderson, i el periodista de la Cadena SER, Javier Pino, a partir de la pregunta “¿Para qué sirve el periodismo?”.

Per a més informació: www.congresoperiodismo.com

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *