Vint comensals a l'”Anècdotes havent sopat” del restaurant Buganvilia

"Anècdotes havent sopat" al restaurant Buganvilia

“Anècdotes havent sopat” al restaurant Buganvilia

Dissabte 22 de febrer es van reprendre els sopars havent “Anècdotes havent sopat” inclosos dins la celebració de l’Any Xammar.

Després d’haver gaudir dels àpats elaborats pels restaurants de Can Camp i de la Fonda Europa, en aquesta oscasió una vintena de comensals es varen aplegar entorn una taula del restaurant Buganvilia per degustar un menú integrat per crema de paté fumat amb torradetes, sopa torrada amb mandonguilles, bacallà a la llauna amb mongetes del ganxet i croquetes de Santa Teresa amb salsa de fruites vermells.

Com és habitual en aquests sopars, l’acordionista Francesc Membrives, acompanyat per en Jep Barceló fent de narrador, varen apropar els assistents a l’acte a l’imaginari d’Eugeni Xammar amb una lectura dramatitzada de la seva obra.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *