Els sopars xammarians “Anècdotes havent sopat” finalitzen al resaurant “La Masia”

"Anècdotes havant sopat" al restaurant "La Masia" / Rafael Sánchez

“Anècdotes havant sopat” al restaurant “La Masia” / Rafael Sánchez

El divendres 28 de novembre els sopars xammarians “Anècdotes havent sopat, una de les activitats fixes de l’Any Xammar, posaven el seu punt i final amb un darrer àpat al restaurant La Masia, en què hi van participar una quarantena de comensals.

Aquests sopars, organitzats per l’àrees de Comerç i de Cultura de l’Ajuntament, han comptat sempre amb una lectura dramatitzada de diferents passatges de la vida d’Eugeni Xammar a càrrec de Jep Barceló (narrador), i de Francesc Membrives (acordió). En el cas del sopar a la Fonda Europa de Granollers, també es comptà amb una petita xerrada a càrrec de Ramon Parellada, propietari de l’establiment el qual va conèixer el periodista.

Al tractar-se del darrer sopar, l’alcalde Andreu González va prendre la paraula per agrair a tots els comensals la seva assitència, no només en aquell sopar, sinó també als altres cinc, i també va donar les gràcies als restaurants que han participat en aquest cicle, i que han estat: Restaurant Can Camp, Fonda Europa, Restaurant Buganvília, El Serrat de l’Ametlla, Can Quico i La Masia.

L’alcalde també va lloar i valorar positivament la feina feta al llarg de l’Any Xammar, tot destacant la importància de posar en valor i difondre al màxim la figura del periodista.

Un cop havent recordat que fins el dia 31 de gener es pot visitar l’exposició “Eugeni Xammar, el periodista que ens va explicar el mon” al Palau Robert de Barcelona, es va procedir a fer l’entrega dels premis del concurs d’aparadors de la passada Festa Major: Primer premi: La Botiga del Barri; Segon premi: Yose Moda; Tercer premi: Instal·lacions Canudas.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *