Eugeni Xammar visita els centres escolars de l’Ametlla del Vallès

Eugeni Xammar a les escoles

Eugeni Xammar a les escoles

Els dies 3 i 4 de febrer Eugeni Xammar -personificat en l’actor Albert Vilar- va visitar els 397 alumnes de 3r a 6è primària de les escoles Bertí i Els Cingles, i els 417 alumnes de 1r d’ESO a 2n de batxillerat de l’institut que porta el seu nom. Aquesta activitat tenia com a objectiu presentar el personatge i explicar la convocatòria del Premi Literari organitzat per la Biblitoeca i dedicat a la seva figura, que té com a temàtica aventures i viatges.Els infants i joves van rebre amb sorpresa i admiració el periodista, van parlar una estona amb ell sobre qui era, què va aportar a la història, quantes llengües coneixia, etc, però el que sobretot va destacar Xammar va ser el fet que la lectura i els llibres són la font de la imaginació que ens ajuda i ens ajudarà a ser lliures.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *