Els sopar xammarians “Anècdotes havent sopat” comencen a Can Camp

Sopar Can Camp

Sopar Can Camp

El primer sopar xammarià va tenir lloc el dissabte 30 de novembre a Can Camp. Aquest restaurant de l’Ametlla va ser el primer en acollir una sobretaula animada pels “60 anys d’anar pel món”. Jep Barceló, actor, va encarregar-se de traslladar la vida de Xammar als presents, amb l’ajuda de Francesc Membrives a l’acordió.

El restaurant va quedar ple de veïns animats per la iniciativa. Els més puntuals van començar a arribar a 2/4 de 9. Els esperava un menú especial per a l’ocasió, amb escalivada, bacallà i botifarra esparracada com a principals reclams. La primera sessió d'”Anècdotes havent sopat” començava animada.L’hora dels cafès va arribar, i amb ella una lectura d’alguns fragments de les memòries d’Eugeni Xammar. L’actor Jep Barceló i el músic Francesc Membrives van encertar a preparar un espectacle original. Podria semblar que seria repetitiu, tenint en compte els actes recents de l’any Xammar, però narrador i músic van oferir un show diferent, entretingut i amb un gran sentit de l’humor.

Les “anècdotes havent sopat” van acabar cap a mitjanit, després d’haver repassat, sobretot, històries poc conegudes però divertides de la joventut del periodista. Una referència a les feines del camp, que Xammar va esquivar i admirar per igual, va ser la que va arrencar més rialles entre el públic.

Marçal Sala

Pots seguir el bloc que Marçal Sala dedica a l’Any Xammar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *