L’Ajuntament de l’Ametlla edita “L’auca d’Eugeni Xammar”

Auca d'Eugeni Xammar © Ajuntament de l'Ametlla del Vallès

Auca d’Eugeni Xammar
© Ajuntament de l’Ametlla del Vallès

Inclòs en la celebració de l’Any Xammar, l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès ha editat “L’Auca d’Eugeni Xammar”, on es repassa la vida del periodista a través de setze il·lustracions, obra de Marc Salayet, i dels seus respectius textos, escrits per Emma Puig.

La vinculació d’Eugeni Xammar amb l’Ametlla, la seva trajectòria professional i les seves fermes conviccions són aspectes destacats a l’auca, que es repartirà entre l’alumnat de tercer de primària fins a segon de batxillerat dels centres d’ensenyament del poble, els qual estav convidat a participar al Premi Literari Eugeni Xammar organitzat per la Biblioteca Josep Badia i Moret.

Al marge d’haver-se publicat a la contraportada del Diari de l’Ametlla del mes d’abril, qui desitgi tenir-ne un exemplar amb una edició més acurada, pot adquirir-la a les dependències de l’Ajuntament o bé a la Biblioteca Josep Badia i Moret fins que s’acabin les existències.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *