Eugeni Xammar, “present” a l’acte d’inauguració de l’ampliació del Casal de la Gent Gran de l’Ametlla del Vallès

Eugeni Xammar, personificat per l'actor Albert Vilar

Eugeni Xammar, personificat per l’actor Albert Vilar

El passat dissabte 8 de març es fa fer la inauguració oficial de l’ampliació del Casal de la Gent Gran de l’Ametlla del Vallès, un nou espai guanyat a l’antiga terrassa del darrera de l’equipament concebut per a ús preferent de cafeteria, però també com a extensió de la Sala Gran quan aquesta estigui ocupada per alguna altra activitat.
Alhora, també es va inaugurar un nou sistema audiovisual; una pantalla gegant i un projector penjat del sostre que es va estrenar amb la projecció del documental “Eugeni Xammar, la ploma silenciada”.

Acabats els parlaments a càrrec dels Srs. Francesc Castella (president de l’Agrupació de la Gent Gran de l’Ametlla), Xavier Martínez (regidor de Gent Gran de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès) i Andreu González (alcalde de l’Ametlla del Vallès), i com a preludi de la projecció del documental, l’actor Albert Vilar, personificant Eugeni Xammar, va dedicar unes paraules a la concurrència tot recordant la vinculació del periodista amb el poble i la seva trajectòria, tot vestit amb un toc d’humor.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *