Els sopars de l’Any Xammar “Anècdotes havent sopat”, tornen el dia 22 de febrer

"Anècdotes havent sopat" al restaurant Buganvilia

“Anècdotes havent sopat” al restaurant Buganvilia

Un cop passades les festes de Nadal el cicle de sopars de l’Any Xammar anomenats “Anècdotes havent sopat”, que ja s’han celebrat al restaurant Can Camp de l’Ametlla del Vallès i a la Fonda Europa de Granollers, reprenen la seva activitat.

En aquesta ocasió el sopar es farà al restaurant Buganvilia, de l’Ametlla del Vallès, el dissabte 22 de febrer a partir de els 20,30h, i es comptarà amb una sobretaula dramatitzada a càrrec d’en Jep Barceló (narrador), i de Francesc Membives (acordió).

  • El menú, serà el següent:
  • Crema de patè trufat amb torradetes.
  • Sopa torrada amb mandonguilletes.
  • Bacallà a la llauna amb mongetes del ganxet.
  • Croqueta de Santa Teresa amb salsa de fruites vermelles.
  • Servei de pa, aigua, vi de la casa i cafès.

Preu del menú: 20€

Les reserves es poden fer a l’Ajuntament (938432501) o bé al restaurant Buganvília (938701800)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *