Un cop passades les festes de Nadal el cicle de sopars de l’Any Xammar anomenats “Anècdotes havent sopat”, que ja s’han celebrat al restaurant Can Camp de l’Ametlla del Vallès i a la Fonda Europa de Granollers, reprenen la seva activitat.
En aquesta ocasió el sopar es farà al restaurant Buganvilia, de l’Ametlla del Vallès, el dissabte 22 de febrer a partir de els 20,30h, i es comptarà amb una sobretaula dramatitzada a càrrec d’en Jep Barceló (narrador), i de Francesc Membives (acordió).
- El menú, serà el següent:
- Crema de patè trufat amb torradetes.
- Sopa torrada amb mandonguilletes.
- Bacallà a la llauna amb mongetes del ganxet.
- Croqueta de Santa Teresa amb salsa de fruites vermelles.
- Servei de pa, aigua, vi de la casa i cafès.
Preu del menú: 20€
Les reserves es poden fer a l’Ajuntament (938432501) o bé al restaurant Buganvília (938701800)